Ook interessant

Behandelstandaard

Handig hulpmiddel voor zelfdoeners

Bij een behandeling van een kip zijn er vaak twee mensen nodig, één die de kip vasthoudt en een ander die de behandeling uitvoert.
Het is een home en hobby made product!

Met deze behandelstandaard is dat zonder hulp van anderen eenvoudig om dit te doen!
Het is multifunctioneel en je kunt er diverse handelingen op uitvoeren, zoals nagels knippen, kalkpoten, het behandelen van een bumblefoot, het verwijderen van sporen, het schoonmaken van de oren, het hechten van een wond (indien nodig), dwangvoeren, en nog veel meer!

-> Behandelstandaard


Hoe zit dan nu met de bevruchting en met het ei, '' moet ik een haan hebben om eieren te krijgen? '' Je hoeft geen haan te houden om een hen eieren te laten leggen. De hennen leggen gewoon eieren, maar ze worden niet bevrucht. Wil je een keer kuikens, dan is daarvoor een haan nodig. Wees voorbereid, als je een haan bij je hennen houdt, wordt er elke dag één van de hennen of meerdere gedekt door de haan, ( dit heet betreden ) De haan betreedt meerdere keren per dag zijn hennen. Dit is een natuurlijk gedrag van de haan

Klik hier om verder te lezen -> Paringsgedrag bij hanen 

DE KIPPENLIEFHEBBER

Het gratis digitale magazine van Avicultura, vol nieuws, weetjes & tips PDF download.

Een maandelijkse must-have voor elke kippenliefhebber

Klik hier voor de download en om verder te lezen -> De Kippenliefhebber


Alles over het houden van blije en gezonde kippen

Bij de Kippenclub van Kim kan je terecht om ziekte bij je kippen te behandelen én te voorkomen. Want uiteindelijk is voorkomen beter dan genezen.. 
Om jou te helpen met het houden van blije en gezonde kippen heeft Kim haar eigen producten lijn met natuurlijke geneesmiddelen opgezet, helemaal speciaal voor kippen! De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met een dierenarts, chemist en iemand met zeer ruime ervaring en expertise in vogels. Alle producten zijn gemaakt op natuurlijke basis. Dat wil zeggen dat er gebruik is gemaakt van kruidenextracten en natuurlijke zuren. Deze combinatie is goud waard! Jarenlange ervaring ervaring in 8 flesjes.. 

Klik hier om naar Kim haar website te gaan -> De Kippenclub

Klik op de foto om de PDF te openen

Hier kan jouw link staan! Heb je iets leuks om te verkopen wat en met kippen te maken heeft en je zelf maakt?  

Kippenzadel Mammientje Tien, Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin